CENTRE ESPECIALITZAT EN DANSA DEL VENTRE i IOGA A BADALONA


DANSA DEL VENTRE

Treballem amb grups reduits i dividits per nivells, de principiant a avançat. Així doncs, pots venir tant si vols ballar com a hobby com si vols millorar la teva tècnica. Les classes són d'una hora i mitja i consten de quatre parts:


1-) Escalfament a base de ioga per aconseguir l'elasticitat necessària per poder ballar correctament.


2-) Explicació i pràctica de la técnica de cada pas, ja que els grups són reduits durant aquesta part de la classe es pot fer una supervisió individual, ajudant així a millorar i corregir els defectes més ràpidament.


3-) Ball, posant en pràctica la tècnica que hem après, realitzant seqüències o coreografies completes.


4-) Relaxació guiada.


Ballant dansa del ventre, a part de passar una bona estona, divertir-te i fer noves amistats, aviat començaràs a notar els beneficis que et proporciona aquesta dansa; tant a nivell físic com emocional (si vols més informació al respecte consulta l'apartat de BENEFICIS DEL IOGA i LA DANSA DEL VENTRE).

A part de les classes setmanals, sovint fem trobades amb totes les alumnes per anar a veure espectacles de dansa del ventre i sopar juntes. O sigui que no ens avorrim! ;-)




HATHA-VINYASA YOGA 

El Hatha-Vinyasa Yoga és un estil de ioga dinàmic on fluim a través de les postures guiats per la nostra pròpia respiració.
Les sessions són d'una hora i quart, on durant els primers minuts sobretot ens concentrem en la respiració i en estar presents i desconnectar; és el nostre moment, un regal per nosaltres mateixos, tots els problemes i preocupacions es queden fora. 
Després entrem en una part més activa on practiquem tot tipus d'asanes enllaçant-les dinàmicament, el cos entra en calor i l'energia flueix. 
Finalment anem baixant el ritme, entrem en la fase més calmant i acabem amb meditació i relaxació.

El ioga és una font de salut i benestar a nivell físic, mental i emocional; ens aporta beneficis per tots els sistemes del cos (digestiu, circulatori, nerviós…), flexibilitat i movilitat, força, energia, seguretat, consciència, concentració, equilibri, pau, tranquilitat i desbloqueig emocional...




La classe és molt agradable, un lloc tranquil amb bones vibracions, on desconnectar i relaxar-se.





Per información més detallada i consultar l'HORARI pots visitar la nostra web actualitzada:

1 comentario:

Anónimo dijo...

Un espacio muy bien acondicionado para aprender la danza del vientre y disfrutar de un baile sensual y seductor.
Me gusta.
Un saludo.